تحولات منطقه

رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اجرای گسترده پروژه‌هایی در این حوزه، صرفه‌جویی چشمگیر بیش از ۱۶۷ میلیون مترمکعب آب را به همراه داشته است.

صرفه‌جویی ۱۶۷ میلیون مترمکعب آب در خراسان جنوبی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، محسن اسفندیاری اظهار کرد: این طرح‌ها شامل توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، انتقال آب با لوله، احداث و بهسازی کانال‌های آبیاری عمومی، احداث استخرهای ذخیره آب کشاورزی، احیاء و مرمت قنوات، احداث جاده بین مزارع، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، اجرای عملیات آب و خاک در عرصه تشکل‌های کشاورزی و ایجاد شبکه‌های آبیاری و زهکشی بوده است.

وی اظهار کرد: تاکنون شبکه‌های آبیاری و زهکشی در سطح سه هزار و ۶۱۱ هکتار از اراضی کشاورزی استان اجرا شده است. در زمینه تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی سنتی نیز تاکنون سه هزار و ۵۶۱ هکتار از اراضی استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

اسفندیاری از اجرای گسترده طرح انتقال آب با لوله در سطح استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از سه هزار و ۵۱ کیلومتر خطوط انتقال آب کشاورزی با استفاده از لوله اجرا شده است .

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha